Ngjarje Rrjetëzimit

Ngjarje Rrjetëzimit

Simpoziumi Ndërkombëtar për Sëmundjet Jo-Komunikuese organizoi një Ngjarje Rrjetëzimi duke përfshirë profesionistë të dalluar.

Besa Begu - Shëndeti Oral dhe Sëmundjet Jo-Ngjitëse
Melita Kabashi - Aktiviteti Fizik dhe Sëmundjet Jo-Ngjitëse Vala Pupovci - Ushqimi dhe Sëmundjet Jo-Ngjitëse

Ky event ofroi një mundësi për të interaksionuar me folësit e Simpoziumit dhe përfaqësuesit nga organizatat ndërkombëtare kryesore që morën pjesë në Simpozium.

Shqip

Subscribe for the updates!